Java, Bali en de Verenigde Arabische Emiraten 2013

Een kerstkadootje....

Het is 25 december 2011. Marjolein en Martin zijn op visite, de is koffie klaar, het feest van kerstkadootjes kan beginnen. We krijgeneen jaarabonnement op het blad 'Reis&Magazine'. Een leuk en origineel kado. De tweede kerstdag zijn we met z`n tweeen thuis en lig ik s`middags languit op de bank dit blad te lezen. Beetje wrang hoor. Bewust geen reis naar Azie gepland dit jaar en dan zo`n blad lezen.....Maar een paar dagen weg gaan? dan kan toch wel? Dan lees je over een treinreis naar Moscow... te duur. Je kijkt bij Easyjet, Vueling, KLM, Ryanair en tenslotte Transavia. Waar zou je nou het allergoedkoopste naar toe kunnen vliegen? Nou.... Malaga bijvoorbeeld. We kijken elkaar aan, dit zegt genoeg: doen! We doorlopen het proces en uiteindelijk boeken we voor zondag 22 januari en gaan retour op zaterdag 28 januari. Lekker even 6 dagen er tussen uit. We regelen een huur auto, de reis en annuleringsverzekering en hupla, klaar. Dat geeft een goed gevoel zeg! Verder besteden we de Bol.com kadobon voor een Lonely Planet en een wegenkaart van Zuid-Spanje.